5 mennyei csábítás esküvőre.



Eskuvoi-DJ-mennyi-csabitas-forro-ital

Avagy hogyan essünk bűnbe a nagy napra: csodálatos édességek és sósságok, itókák, nyalakodni valók és egyebek..

Esküvői DJ-ként egyértelműen ajánlom az összeset. Imádás lesz, de vigyázz, keveset egyikből se, mert vendégeid is bűnbe fognak esni..

Finomak, egyediek, különlegesek, pont, mint Te és az esküvőd.

Válaszd bármelyeiket is, tuti telitalálat lesz, ez garantálom. Ezek tényleg mennyiein fínomak és nagyon csábítóak.

1. Forró csoki vagy egyéb ital bár

A téli esküvő egyik legnagyobb előnye az édes, ízletes téli finomságok, amelyek szerepet játszanak a nagy napon. Egy forróital bár felállítása nagyszerű módja annak, hogy melegen tartsd vendégeid szívét egész éjszaka. Ezt a gyerekek is élveznék. Esküvői forrócsokival, sok feltéttel, például zúzott cukorkával, karamellcseppekkel, szív alakú mályvacukorral és bármi mással, amit csak megálmodhatsz. Díszítsd a bögréket saját képeitekkel forró kézzel írott szlogenekkel, bármivel, ami Titeket jellemez. Persze ne felejtkezzünk meg a forralt borról és a puncsról sem.

2. Pattogatott kukorica

Ha épp nem a sajtos – tökmagos finom vagy épp csontszáraz jódrága pogácsával kényeztetnéd a kedves násznépet vagy csak valami extra welcome rágcsára gondolsz, akkor a pattogatott kukorica lesz a Te választásod. Számos cég foglalkozik ilyen fajta kitelepüléssel, lesz miből választanod. A sima papírzacskót cserélheted tölcsérre, vagy akár a egy rólatok készült fotóval ellátott elegáns papírtálra is, akár újrahasznosított anyagból is.. Gondolod át ezt a lehetőséget, mert minden esküvő más, de a Tiéd lehet, hogy pont ettől (is) lesz különleges, ráadásul már a megérkezés pillanatótól kezdve. Ha pedig film és mozirajongók vagytok, akkor már meg is van az apropó a popcornozásra… nem igaz?

3. Vattacukor

Na ez lesz minden gyerekkel érkező vendéged kedvence, ugyanis itt biztosan nyugton leszenek a gyerkőcök, legalábbis addig , amíg ezt az édességet fogyasztják majd. Az esküvői vattacukor kiváló édesség lehet az esküvői vendégek számára, hiszen könnyen ehető és szórakoztató is egyben. Továbbá, az esküvői vattacukor egyedi megjelenése és kellemes íze emlékezetessé teszi a nagy napot. Egyedi, élj vele! Ilyet nem mindenki vállal be. Légy Te az első a baráti körből!

4. Fagyiállomás

A negyedik pont amire egyértelműen igaz, hogy EZ BIZTOSAN KELL!!! Fagyizni mindenki szeret. Kicsi, nagy, gyakorlatilag 3-99 éves korig vagy akár azon túl is. Lehet gombóc, lehet pálcikás, tálkás, szórt, vagy épp szósszal leöntött. Fagyizni jó és a Te esküvődön is biztos nagyon menő lesz. Vn is erre egy nagyon jó cég, akik kimondottan ezzel foglalkoznak. Még 2016-ban volt szerencsém egy esküvőn velük együtt dolgozni. Ráadásul Bangó Margit fellépése mellett lehettem az esküvői DJ. Tündérgombóc céget ajánlom https://tundergomboc.hu/

5. Fánkfal

A fánk mindenki kedvence. Szeretjük a nagyi fánkját, szeretjük azt, amit magunk készítünk és nagyon szeretjük azt a fánkot is, amit egy esküvőn fogyasztunk el. Talán emlékszünk még a 2000-es évek elején volt az amerikai Dunkin Donuts.. Ha nem is olyan, de hasonló fánk kínálatod Neked is lehet az esküvődön. Van, akinél cukorkák, van akinél sok-sok süti, és lesz akinél fánk lesz a kínálat. Miért ne lehetnél Te az első a baráti körben? 😊 Nincs is jobb választás a Fánkfal csapatánál. https://fankfal.hu/

Köszönöm, hogy elolvastátok írásomat, kellemes készülődést kívánok a lagzihoz!
Most pedig kérjetek ajánlatot! www.discoparty.hu/eskuvoredj

üdv:
Szücs Viktor
esküvői DJ specialista
www.discoparty.hu

(fotók: Printerest)

Címkék: , , , ,