Ötletek egy csodálatos téli esküvőhöz



otletek-egy-csodalatos-teli-eskuvohoz

Mai esküvői DJ blogom megírását az időjárás ihlette.

Nem is tudom mikor havazott utoljára, mindenesetre ez most nagyon ösztönző hatással van rám, így gyorsan tollat ragadva megosztom Veletek a télen tartott esküvőkről véleményem és személyes tapasztalatom. Ha Te is a hó, a síelés, a forraltbor a „nem izzadás” és a Last Christmas videoklip szerelmese vagy, akkor olvass tovább, izgalmas lesz:

A legtöbb pár a nyári esküvőben gondolkodik. És igaz, ami igaz, valóban csúcsszuper dolog nyáron házasodni. Igen ám, de mi van akkor, ha történetesen nem akarunk egy esetleges kiadós záportól bőrig ázni, vagy épp nem akarjuk, hogy a 40 fokos hőségben a hőguta kerülgessen, vagy valami különlegest szeretnénk, olyat, amit csak kevesen vállalnak be. Vagy csak épp egy kicsit olcsóbban szeretné valaki megúszni az esküvőt. Ugye, hogy milyen sok érv? És akkor ami most jön, az lesz ám igazán kedvedhez való.

Képzeled el, hogy havas a táj… Mondjuk ez azért jól jön egy téli esküvőnél, de nem kizárólagos feltétel.. Szóval havas a táj és megérkezel az esküvő helyszínére. A kocsiból kiszállva, sült gesztenye illata fogad, forralt bort, forrócsokit kapsz a kezedbe, ami azonnal átmelegít, a terembe beérve már rögtön érzed a kandalló természetes melegét, hallod a fa ropogását…. kellemes fahéj, mézikali illat, csillogó dekoráció, jégvirágok, vidám és mosolygó vendégek mindenhol. Jól hangzik? Szerintem is.. Hasonló feeeling volt, amikor volt szerencsém egy téli esküvőn részt venni.

Egy csomó érv szól a téli esküvő mellett.

Egyrészt jóval kedvezőbb áron juthattok hozzá mindenhez. A rendezvényhelyszínhez, az esküvői DJ-hez, fotóshoz, videóshoz, mindenkihez…  Tél lévén az élő virág lényegében kilőve, így itt is lehet jó sokat spórolni. Virág helyett lehet például óriás pompom dekorációt belógatni, ami a hópehelyheket imitálja, , de ugyanez a hátás érhető el a legolcsóbb gömb alakú rizslámpákkal is. Az IKEÁ-ban pár száz Ft-ból meg is van a dekor. Hát nem csodálatos? 😊

Természetesen nem csak a spórolás a lényeg.

Pl sokkal nagyobb a választék mindenből. Sokkal több szabad kapacitás áll rendelkezésre helyszínből esküvői szolgáltatóból. Én, mint esküvői DJ, szintén több szabad dátummal rendelkezem.

Igazán egyedi tud lenni egy téli esküvő.

És most jöjjön pontokba szedve, rendezve, minden, ami egy csodálatos téli esküvő alapjait szolgálhatja. (a lista nem teljes, egyes információk az internetről érkeztek)

Kezdem azzal, hogy a Feleségem kapásból rávágta, Ő azért házasodna télen, mert hogy nem folyik le a smink… 😊

Továbbá:

1 Keress olyan helyszínt, ahol pazar panoráma vár, lehetőleg egy hegyvonulattal a háttérben.

2 Időben szólj vendégeidnek, hiszen a karácsonyi készülődés, a januári sízős időszak, a téli szünet, sokaknak jelenthet problémát. De ha előre tudják, hogy mikor lesz a nagy nap, valószínűleg Ők is úgy terveznek majd, hogy az mindenkinek jó legyen.

3 Készítsd fel a bőröd. Fontos dolog, mert a téli időszakban gyorsan és kiszárad arcunk bőre.

4 Öltözz rétegesen és vastagon lent is. Szuper téli bundás csízmák állnak rendelkezésre. Miért is ne? nem igaz? Itt van néhány ötlet : https://weddingdesign.hu/hotaposo-amiert-minden-teli-menyasszony-halat-ad-majd/

5 Világíts gyertyákkal, szupermeghitt hangulat lesz tőle.

6 Ha van rá lehetőség, akkor a kandallóba is fűtsetek be.

7 Szezonális édességet egyetek: Mézeskalács, fahéjas sütik, flódni, buorbonos ízek, stb..

8 Ami csak lehet csillogjon. Remek megoldás például a szív alakú csillagszóró, akár a nyitótáncnál, de a tortánál is tökéletesen működik.

Remélem tudtam az ötletekkel segíteni és Ti is bevállaltok egy csodálatos téli esküvőt.

Köszönöm, hogy elolvastátok írásomat, kellemes készülődést kívánok a lagzihoz!
Most pedig kérjetek ajánlatot! www.discoparty.hu/eskuvoredj

üdv:
Szücs Viktor
esküvői DJ specialista
www.discoparty.hu

Címkék: , , , ,